Lederjob

Hør hvad vores ledere siger

Frederiksberg Kommune er en af landets mest veldrevne kommuner med en høj borger- og brugertilfredshed. Kommunen ser sig som en del det omkringliggende samfund, og vi ønsker samarbejde og fællesskaber med alle aktører der, ligesom os, ønsker at deltage aktivt i udviklingen af hovedstaden. Det gælder, hvad enten det er borgere, foreninger, virksomheder, uddannelsesinstitutioner, ledere, medarbejdere eller andre aktører. Sammen skaber vi synergi, der resulterer i en levende og spændende by med høj trivsel for både borgere og medarbejdere.

Som leder i Frederiksberg Kommune er det din opgave at tænke i kvalitet og effektivitet i opgaveløsningen. Den bedste opgaveløsning i går er ikke nødvendigvis den bedste i dag, så udvikling og nytænkning er en naturlig del af din hverdag. Det kræver mod og risikovillighed. Du har fokus på samarbejdet internt som eksternt, og du inspirerer dine medarbejdere til at deltage, så de går glade på arbejde og leverer god service til byens borgere og virksomheder. Du vil blive mødt af høje krav, men også helhjertet opbakning, anerkendelse og ambitioner om et stort ledelsesmæssigt råderum. 
 

Du har som leder i Frederiksberg Kommune gode muligheder for fortsat faglig og personlig udvikling. Ledelsesgrundlaget sætter ord på de tværgående ledelsesprincipper og giver et fælles afsæt for god ledelse i Frederiksberg Kommune sammen med Frederiksberg Strategiens fire arbejdsprincipper:

  • Vi skaber løsninger sammen.
  • Vi arbejder tværgående.
  • Vi får mest muligt ud af investeringerne.
  • Vi gør byen smart og bæredygtig. 

Et introduktionsprogram for nye ledere vil bringe dig sammen med andre ledere, og der er mulighed for at deltage i netværk for både nye og erfarne ledere. Vi arbejder ud fra en fælles ledelsesudviklingsmodel med fokus på strategisk kompetenceudvikling af ledere på tværs i organisationen. Vi har fokus på ledernes trivsel i organisationen og på at sikre et godt arbejdsmiljø for både ledere og medarbejdere. Vi tror på, at et godt arbejdsmiljø og høj trivsel skaber attraktive arbejdspladser, hvor ledere og medarbejdere sammen med borgerne skaber de bedste løsninger.

Læs mere
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg Rådhus
Smallegade 1
2000 Frederiksberg

CVR   11259979
Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.
Powered by Emply